Rothschild’s 25 punktsplan för världsherravälde. Del 1.

– En nationalistisk sanning / Den nya världsordningens sataniska agenda.

1770 gifte sig  Mayer Amschel Rothschild med Gutta Schnapper.
Samma år anlitade han den judiskfödda Adam Weishaupt, en avfällig Jesuit-utbildad professor i kanonisk rätt, att revidera och modernisera Illuminism, dyrkan av Satan med målet att skapa ett världsherravälde och införandet av luciferisk ideologi ” och vad som skulle förbli av den mänskliga rasen efter en sista iscensatt social-katastrof.

1773 kallade Rothschild tolv rika män till Frankfort och bad dem att samla sina resurser, och då presenteras den 25 punkts plan som skulle göra det möjligt för dem att få kontroll över alla rikedomar, naturtillgångar och arbetskraft i hela världen.

 

Dessa 25 punkterna är:

 1. Använd våld och terrorism i stället för akademiska diskussioner.
 2. Predika ”Liberalism” för att tillskansa sig politisk makt.
 3. Initiera klasskamp.
 4. Politiker måste vara listiga och vilseledande – någon moralisk kod lämnar en politiker sårbar.
 5. Demontera ”befintliga krafter inom ordning och förordning” och rekonstruera alla befintliga institutioner ”.
 6. Förbli osynlig tills det ögonblick när den har nått sådan styrka att ingen vishet eller kraft kan undergräva den.
 7. Använda mobpsykologi (Skapa stora grupper som med våld tvingar till underkastelse, typ AFA*) för att kontrollera massorna.
  ”Utan absoluta despoti som man inte kan utesluta effektivt”.
 8. Förespråka användningen av alkoholhaltig sprit, droger, moralisk korruption och alla former av list, använda sig systematiskt av ”agenter” för att korrumpera ungdomar.
 9. Överta äganden och mark och på så sätt säkra underkastelse och suveränitet.
 10. Underblåsa krig och kontrollera fredskonferenserna så att ingen av de stridande vinner territorium för att placera dem i skuld och därför i gruppens makt.
 11. Välja kandidater till offentliga ämbeten som kommer att vara ”inställsamma och lydig på kommando, så de lätt kan användas som redskap”.
 12. Använda press och media för propaganda för att styra alla försäljningsställen av offentlig information, medan man håller sig i skuggorna, fria från skuld.
 13. Göra så att massorna tror de är offer för brottslingar, och sedan återställa ordningen, och på så sätt framställas som frälsare.
 14. Skapa finansiell panik. Använd hungerkontroll för att underkuva massorna.
 15. Infiltrera frimurarna för att utnyttjastorlogerna att dölja den verkliga karaktären bakom deras arbete i filantropi. Sprida sin ateistiska-materialistiska ideologi bland hedningar. “Goyim”
 16. När timmen slår för de suveräna herrarna att över hela världen att bli krönta, kommer de med sitt inflytande bannlysa allt som skulle stå i deras väg.
  (Vi ser redan en lätt början på detta*)
 17. Använd systematiska bedrägerier, högtravande fraser och populära slagord. ”Motsatsen till vad som har utlovats kan alltid göras efteråt… ”Det är av mindre eller ingen betydelse”.
 18. Ett skräckvälde är det mest ekonomiska sättet att åstadkomma snabb underkastelse.
 19. Maskerade som politiska, finansiella och ekonomiska rådgivare att utföra uppdrag med diplomati och utan rädsla utsätta ”den hemliga kraften bakom nationella och internationella frågor”.
 20. Målet är den ultimata världsregeringen. Det kommer att vara nödvändigt att fastställa enorma monopol, så även de största förmögenheterna av ”Goyim” blir så beroende att de kommer att gå till botten tillsammans med krediteringen av sina regeringar dagen efter den stora politiska smällen”.
 21. Använd ekonomisk krigföring. Stjäl de ”otrognas” landade tillgångar, fastigheter och industrier med en kombination av höga skatter och illojal konkurrens.
 22. ”Låta de (otrogna, ”Goyim”) förgöra varandra så det blir endast proletariatet kvar i världen, med några miljonärer som hänger sig åt världsordningen, tillräckligt med polis och soldater för att skydda världsordningens intressen”.
 23. Kalla den The New Order. Utse en diktator.
 24. Lura och korrupta den yngre generationen av samhället genom att lära dem teorier och principer som vi vet är falska.
 25. Vrida nationella och internationella lagar i en motsägelse som först maskerar lagen och därefter döljer det helt. ”Ersätta lagen med skiljedom ”.

* = vår notering
Goyim= Judisk betäckning på otrogna

Innehållet som publiceras på Svenska Dissidenter omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

Svenska Dissidenter is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache